Sunday, November 30

Origini

Becul a scos un sunet ce oscila între poc! şi pac!, şi-a descărcat toată energia într-o scânteie de lumină orbitoare şi a murit. Lampadarul şi-a exprimat regretul indiferent, pereţii şi-au închis ochii, crezând că e vremea de culcare iar monitorul e foarte nervos pentru că trebuie să se ocupe de înmormântare.

Viaţa unui bec nu e foarte placută. Toţi oamenii te freacă încontinuu... on, off, on, off, on, off...
De fapt, viaţa unui om nu e foarte plăcuta. Freci becuri, freci alţi oameni, te freci pe tine... Viaţa e o frecare continuă.

Vă mulţumesc pentru toate informaţiile despre voturile de astăzi. Da, vroiam să văd când / cum / unde /cu ce votează Băsescu, Tăriceanu şi alte figuri "contemporane". Vă mulţumesc că v-aţi băgat păpuşile la candidatură. Vă mulţumesc că îmi daţi fluturaşi cu sloganuri imbecile, sfătuindu-mă să le arăt părinţilor. Vă mulţumesc pentru campania productivă pe care aţi făcut-o. Au murit sute de mii de copaci, da' măcar am cu ce să-mi aprind ţigările şi niciodată nu voi mai rămâne fără pixuri.

Ceva e defect de la apariţia omului încoace, şi se defecteaza pe zi ce trece. Nimeni nu depune niciun efort să depisteze problema, toţi merg înainte, sperând la un viitor mai bun. De ce să nu-ţi îmbunătăţeşti prezentul? Ce mama naibii, ne proiectăm toţi în ziua de mâine? Las-o în pace să se odihnească, şi-aşa te bagă şi te scoate că nu eşti în stare să-ţi duci planurile la capăt!

Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, că punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi largi cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!

No comments:

Post a Comment