Sunday, March 29

Nasul lui Freddy Krueger

Departe de a fi cutezat în contradictoriu cu onorabilele principii prezente, mai rămâne să mă exorcizez intelectual. N-am stins nicio lumină niciodată, iau peste picior voluntarii anti-drog, mă piş pe campania anti-fumat şi poluez fonic tot ce mişcă în jurul meu. Oarecum îmi plac tentativele astea prost organizate şi deloc convingătoare. Încă o dată sunt mişcată de pseudo-eforturile unor oameni ce nu au auzit de conceptul de socializare. Noi, ăştia drogaţi, fumaţi, alcoolici... pe scurt, consumatori daţi dracului, suntem mulţi. Voi sunteţi puţini. You do the math.

Discernământul nu se câştigă prin înaintarea în vârstă şi / sau acumularea de experienţă de viaţă (nu există aşa ceva dar dacă insistaţi...). Nu există "a greşit pentru că nu a ştiut". Suntem fiinţe cu abilităţi de gândire logice, ce naiba? Şi aş ruga masa să nu-şi prelungească dezaprobările până la absurd şi să intre în aria 0-7 ani. Hai, totuşi să rămânem la realitate. Oricat de relativă ar mai fi şi ea.

Metrul antic ar trebui să-şi găsească altă unitate de masură.

2 comments:

  1. Chiar, m-a amuzat petitia online pornita de niste...unii...care voiau sa stranga semnaturi pentru ca Romania sa nu imprumute ale 20 mld. euro de la FMI!

    Pe langa ca suntem romani mai suntem si prosti/naivi/creduli/imbecili.

    A, ca si treaba cu "hai sa semnam sa vina nu'sh ce formatie AC/DC in Romania".

    Aha.

    ReplyDelete
  2. cand or sa scoata ei bani pentru Romania, atunci sa se apuce de semnat.

    ReplyDelete