Monday, June 14

Cle

Ma gandeam cat de fain e ca ploua afara. Apoi m-am enervat ca gandesc atat de superficial. Hai, ma! Vreme? Chiar nu puteam gasi altceva? Intre timp m-am mai plimbat prin camera cautand nu-stiu-ce, m-am laudat cu noul meu joculet cu clovni (paradox) si m-am plans de orele de legislatie. Iar, nu e indeajuns de bine. Adica ar trebui sa contemplu ceva, poate pe mine, poate pe altii. Sau sa ma gandesc la acel "dincolo" de care vorbeste toata lumea dar nimeni nu se pronunta cu exactitate. De fapt, orice profunditate ar merge in acest moment. Nu trebuie sa dezamagesc pe nimeni. Deci contemplare. Intr-un mediu izolat, logic. Geniile nu pot gandi atunci cand sunt otraviti cu prezenta altora. Din cand in cand se mai noteaza pe o foaie cuvinte aleatorii. Un fel de semne care urmeaza firul gandurilor. Privire musai in gol. Concentrarea aduce cu sine straduinta care n-are nicio legatura cu geniul. Pe bune, totul trebuie sa vina asa, dintr-o data. Fara sa te gandesti la detalii sau alte aranjamente. Spontaneitate. Daca n-ai, planuieste-o da' ai grija sa nu afle ceilalti.

Pff.

Cateva idei si gata, esti artistul artistilor. Daca spui ca asa ti-a venit, nu, nu se poate. Deci n-are cum, frate! Sau poate esti vreun mare talent nedescoperit. Asa ca toti te pupa-n cur si-ti cer sfaturi de parca tu ai sti ce sa le spui. Cel mai aiurea e faptul ca nu-ti dau voie sa gresesti. Sub nicio forma. De parca n-ai fi om. Mda. Si daca le reprosezi ceva... tragedie full-option. 'Vai, am fost desconsiderat, ponegrit, renegat...' Cacat. Doar parerea ta nu conteaza atat de mult. Niciodata sa nu spui asa ceva! E falsa modestie, sa stii.

Nimic nu mai e firesc pe lumea asta.

1 comment:

 1. Anonymous12:13 pm EEST

  Bună Ziua
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  ReplyDelete