Wednesday, April 8

Eths

Trupă franceză de hardcore cu o tipă lălăită pusă de vocal şi o comercialitate ieşită din comun. Numai că a grohăi pe limba iubirii mi se pare fascinant. Şi merge la o petrecere când toată lumea e îndeajuns de beată încât să nu realizeze ce se întâmplă.

Mi-ar plăcea să văd un concert grindcore cu o tipă la microfon agitându-se şi îngroşându-şi venele de la gât în mod dizgraţios. Ca mai apoi să-şi scuture pletele lângă chitarist şi să tropăie pe ritmurile rapide şi energice. Publicul s-o urmărească în toate colţurile scenei şi s-o aclameze cu mâinile în aer. Să aibă tricouri cu figura ei lângă un nume obscur scris cu un font obscur. Ăsta e pur misoginism!

Încă îmi tatonez creanga de sub cur. Dacă se rupe când nu sunt atentă?

2 comments:

  1. daca tie nu iti place nu ne baga si noua asta pe gat.E clar ca pt a intelege despre ce canta ei mai trebuie sa ai si ceva prin capsor, ma rog nu toata lumea are deh

    ReplyDelete
  2. Mda, din câte ştiam ăsta e blogul meu, nu? Deci am un drept cât de cât major să scriu ce vreau şi cum vreau. Şi încă n-am obligat pe nimeni să-mi citească excreţiile mintale.

    Şi unde am zis eu că nu-mi place?

    ReplyDelete