Wednesday, May 6

Altitudine

Vezi? Nu, cum să vezi? Dacă nu ştii să te uiţi...

Nu e suspect să fii destinat mereu lucrurilor mici, nu? Laptop, telefon mic şi al naibii de subţire, XS size, caiete format A5, animale mici de pluş, pianină mică, ukulele (not yet, but soon)... E ca şi cum aş trăi în lumea mea Barbie. Nu m-ar mira să mă trezesc într-o zi şi să descopăr că cineva mă ţine de picioare şi mă plimbă prin bucătărie. Mi-am dat seama că nu ajung la duş. Adică la chestia aia care fluş-fluş mereu cu apă. Adică ajung dar trebuie să întind mâna foarte mult. Adică mai mult decât e necesar. Şi începe să mă îngrijoreze chestia asta. Dacă la bătrâneţe scădem în înălţime, atunci eu voi face duş de pe un scăunel? E groaznic!

Iar îmi miroase a ploaie...

7 comments:

  1. Bai mititico, si cum ziceai ca e cu filmu'? Ai? Credeai ca scapi, nu?!? Hai, baga! Vrem poveste! Tztz...

    ReplyDelete
  2. A, si hai la Gogol Bordello. Bem bere. Faci cinste daca e. :D

    ReplyDelete
  3. filmările se vor derula într-o după-amiază de sâmbătă. da, sâmbăta asta. aşa că nu mai fă mofturi că oricum o să-l vezi.
    nu vin la gogol. în primul rând nu am timp. în al doilea rând, nu am bani. there, motive destul de serioase? dacă e când vin la bucureşti la începutul lu' iunie îţi dau o bere. there, happy?

    ReplyDelete
  4. mmmm...ma mai gandesc. Deocamdata ascult Theatre of Tragedy la un fel de 2:55 noaptea, deci e fain. Bai, mi-ar placea...fuck, am realizat ceva! N-am mai inregistrat de mult stuff la chitara! it`s TIME! PA! A, kkt, e 2:56 noaptea, imi urasc vecinii din ce in ce mai mult.

    PS-daca dai o bere, dai si Blondei! Si da, estem profitori.

    ReplyDelete
  5. n-ar trebui să-i urăşti. în fond, dacă îţi arde casa cât timp tu eşti la gogol bordello, cine crezi că va suna după pompieri?

    da, îi dau şi ei o bere. o merită. acu' să văd cum ne-om organiza... că eu stau doar 2 zile acolo. sau 3.

    ReplyDelete
  6. Anonymous7:12 pm EEST

    mah omule halex ai inceput sa cersesti in al meu nume impecabil? sa stii ca pot s-o fac si singura. si chiar imi face placere. dap, astept bere. cea mai ieftina ca asa m-a invatat halex.

    ReplyDelete
  7. Da Blondo, o educ(am) si pe Fata-Careia-Nu-Trebuie-Sa-i-Zicem-Pe-Nume ca tu bei doar cea mai iefina bere, cand esti cu mine.

    Asta pentru ca sunt eu prea scump.

    E? Nu ca am fost HIPER manelist la faza asta? Merci, merci...exersez si io, na...

    ReplyDelete