Sunday, May 3

Vine gripa

Am crezut de cuviinţă ('ai du-te!)... De fapt, m-am gândit că ar fi fain să provoc niscaiva dureri la nivelul globului ocular. Să mai distrug cu ajutorul câtorva pixeli albi şi foarte neutri, retina călătorilor. Ţelul a fost stabilit, aşa că m-am apucat să frec pereţii cu înălbitor (nu spunem de care că dup-aia facem reclamă gratis şi nu e bine), astfel distrugând tencuiala. A trebuit să văruiesc din nou, mizerie, scrum în var şamd.

Toate blondele platinate îşi prind picioarele în pantofi cu tocuri excesiv de înalte. La fel ca în povestea cu borcanul de murături. Şi acum urmează o meditaţie destul de captivantă şi de inutilă asupra motivelor existenţei tocurilor. Nu cred că înălţimea e problema. Pe vremea lu' nea' Jack de ne spinteca curvele, femelele aveau în medie 1.40. Mai erau tipele excesiv de înalte, cărora li se spuneau "lunganele" care măsurau aproape 1.60 (deci, vă rog, sunt o "lungană"). Acestea nu purtau tocuri. Boon. Trecând mai departe, şi înaintând în înălţime, mai există încă o explicaţie: tocurile lungesc optic piciorul şi oferă organismului feminin un mers graţios ca să aibă masculii după ce saliva. Problema e următoarea... Din moment ce tu, ca tipesă, vrei să ai un mers graţios, de ce atunci când te urci pe tocuri mergi cu genunchii în faţă şi cu curul în spate? Nu că ar trebui invers... Da' întreb şi eu aşa, de curiozitate.

Cred că sufăr de idiosincrazie. Nu din aia fizică (de fapt... ba da), ci din aia mai gravă, pe un fond psihic imaculat (abia am văruit, da?). Non, je ne suis pas hypochondre. Chestiile astea se pot confirma.

Îmi place să-mi înclin anumite cuvinte / expresii (adică le bag pe Italic, bă!). Pentru cei care credeau că le sunt cunoscute scopurile Italicelor mele, ei bine, nu! Pot să scriu un întreg post numa' în Italic şi tu să n-ai habar de ce. Dar eu ştiu de ce. Deci am un avantaj. Deci sunt înaintea ta. Clar.

Între timp, am reuşit să văd titlul postului.
Da, vine gripa. O să purtăm măscuţe din-alea şi n-o să mai atingem pe nimeni. În sfârşit n-o să mai călătoresc îngrămădită şi în prag de colaps claustrofobial. Strănut oleacă şi deja pot să-mi iau tot Transportul Public cu S.A.-ul lui cu tot.

7 comments:

  1. 1. genial header :D *feel like a muppet with a drunken puppeteer*

    2. sper sa nu vina gripa. si daca vine, sper sa nu ma prinda. si daca ma prinde, sper sa nu mor. si daca mor, sper sa ajung unde trebuie. si daca ajung unde trebuie, sper sa fiu cu cine trebuie. si daca voi fi cu cine trebui, probabil ca voi fi fericita.

    vine gripa.

    ReplyDelete
  2. Deci acu' ceva ani (multi, vreo 6-7) eram cu un prieten la o terasa si trece o "tipesa" din alea, de merg cu genunchii in fata si curu' in spate. Faza la care al meu pretin, un tip de altfel foarte foarte inteligent si misto exclama "mama, ce mers FEMININ!".
    Si era admirativ.
    Deci... :)

    ReplyDelete
  3. deci nu. era sarcastic. nu se pune.

    ReplyDelete
  4. Nu era ba. Pe bune. Ii placea. Era...ALTFEL decat merem noi. Si "altfelul" atrage uneori. :D

    ReplyDelete
  5. bine dar acest "altfel" ar trebui sa fie mai gratios si mai... delicat.

    ReplyDelete
  6. Esti subiectiva. Si tipa pe deasupra/dedesubt.

    ReplyDelete
  7. Anonymous3:27 pm EEST

    mi-am dat si eu seama ca genu asta de mers e considerat super secsi. daca ati observat, multe dintre tipesele acelea extrem de lungi si zlabe de se chema manechine merg fix asa.

    ReplyDelete