Thursday, August 27

Împotriva corporatiştilor

Din când în când, din blog în blog, dau peste un fel de poză care are un link în spate (adică un ad a.k.a. o reclamă) ce promovează blogurile/siteurile fără reclame. Să stabilim că cel care a inventat acest concept e imbecil şi să trecem la următoarea chestiune.

De departe cea mai amuzantă unealtă de acest fel e pseudo-sloganul "art, not ads". Câţi oameni, câţi "artişti" au fost prostiţi de chestia asta? Şi publicitatea necesită puţină artă, idioţilor! Nu susţin nimic aici, doar mi se pare inutil să arăţi nişte principii care nu sunt valabile. Campania asta are nevoie de publicitate. Ei o susţin prin bloguri, deci au reclame pe blog deci tot sistemul lor moral e de căcat.

De partea cealaltă e alt cretin (sau acelaşi cretin care nu ar mai fi cretin ci doar un om hilar) care şi-a înfiinţat frontul opus. Şi ne învaţă omuleţu' ăsta că e bine să ai reclame pe blog, că poţi face bani din ele şi că urmările acestei acţiuni nu sunt grave. În primă instanţă, i-ai da dreptate. Vaco! Sunt destui oameni plictisiţi care luptă pentru ceva. Dacă apare o prostie nouă pe piaţă, asta nu înseamnă că opusul ei este cel mai bun mod de a o contracara. N-ai învăţat nimic la şcoală?

Nu am nimic împotriva reclamelor bloggăreilor. Atâta timp cât nu mi le bagă nimeni în sidebar, sunt împăcată. Dar cei care recurg la AdSense şi alte căcaturi, sunt disperaţi. În concluzie, fiţi pro, fiţi contra, fiţi mândri, arătaţi că vă pasă. Oricum nu se schimbă nimic.

3 comments:

  1. I could not agree more!

    ReplyDelete
  2. Ştiam eu că am cu cine să-mi împrăştii dictatura.

    ReplyDelete
  3. dammit. Algernon, NU puteai sa TACI si doar sa GANDESTI asta?! Pf. :D

    ReplyDelete